Få en overraskelse med på kjøpet! Når du Avtaler møte eller sender oss en Bestilling * Gjelder din første bestilling!

Ikke spør oss om vi er en hyggelig og nøyaktig samarbeidspartner, spør kundene våre.

Vi har valgt Heidi og Kreativ Profilering som leverandør av utleveringsgaver til kundene vår. Firmaet er som tittelen sier,-kreativt, og kommer med løsninger/innspill som gjør hverdagen vår enklere. Hun leverer i tillegg i henhold til avtale, noe som er svært viktig for oss. De har et svært bredt varesortiment og vi anbefaler Kreativ Profilering på det varmeste.

Lars WulffMøller Bil

Å jobbe med Heidi, er både spennende og trygt. Vi har fått verdens beste veiledning til å finne klær som passer oss og som har god passform og kvalitet! Dette gjør at vi har vært trygge på hva vi får levert som sluttprodukt. For meg er det viktig med en god dialog og at det er rom for å stille mange spørsmål, og det føler jeg så absolutt at det er. Vi gleder oss til videre samarbeid med Heidi og Kreativ Profilering&Firmagaver!

SiljeBFBC Burn Fast Boot Camp

«Blant mange aktører på reklame og gaveartikler, har vi valgt Heidi Klevstad i Kreativ Profilering & Firmagaver.

Bakgrunnen for dette er enkel. Heidi Klevstad har en unik evne til å se løsninger, være kreativ og finne spennende løsninger enten det er egen profilering, eller firmagaver til våre kunder. Hun er alltid tilstede og leverer hver gang!»

Pål WindingstadInteractive solutions

«Kreativ Profilering har for meg fremstått som en effektiv, kreativ og løsningsorientert samarbeidspartner. Produktene som har blitt levert har vært populære og morsomme å gi bort.

Det er både hyggelig og spennende å jobbe sammen med Heidi.»

Karianne HaaveVolvat